Forum Bydgoskiego Stowarzyszenia Miłośników Zabytków "BUNKIER"

UWAGA: W przypadku problemów technicznych z forum lub problemów z rejestracją prosimy o kontakt pod adresem: forum@bsmz.org lub prosimy pisać w dziale "POMOC" (dział ten nie wymaga rejestracji).
Dzisiaj jest czwartek, 1 maja 2025, 04:28

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
BSMZ Bunkier
Awatar użytkownika

Dla wszystkich którzy lubią szukać i eksplorować w Toruniu odbędzie się zjazd eksploratorów Polskich:

https://www.facebook.com/events/1569104 ... 2206318083

Cytuj:
Zjazd Eksploratorów Polskich - Toruń 17-19 kwietnia 2015 .
Zapraszamy Przedstawicieli wszystkich Stowarzyszeń , Organizacji Społecznych oraz Grup o charakterze eksploracyjnym - również osoby indywidualne, na Ogólnopolski Zjazd Eksploratorów W Toruniu ,który odbędzie się w dniach 17-19 kwietnia 2015 roku. Fort IV ul. B.Chrobrego 86

Celem zjazdu jest wypracowanie wspólnego stanowiska w sprawie konieczności dokonania poważnych zmian w obowiązującej od 2003 roku ustawie o ochronie zabytków. Poruszona zostanie również inna pokrewna tematyka dotycząca eksploracji i kolekcjonerstwa.
W szczególności : (...)

Powyższy post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Złośliwość jest podstawą wszelkiej przyjaźni. Dowodzi inteligencji i zainteresowania drugą osobą

Gość

Czy był ktoś już na takiej imprezie ? Warto z niej skorzystać ? Nie jestem z Torunia i musiałbym ze 200 km dojechać.

Gość
Awatar użytkownika

^^^ Zapowiedź imprezy jest zachęcająca. Ja niestety nie byłem na takiej i na razie wychodzi na to, że żadna z tych osób, co do tej pory tu zajrzały, też chyba tam nie była.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]