A ja będę drążył (tunel

) temat , bo akurat nie mam nic innego do roboty
Cytuj:
Taki kret nie nadaje sie do "badań".
..a dlaczego NIE

Świetny pomysł ! Kret się wycofuje a zostaje rura w ziemi w którą można wprowadzić kamerkę. Pomysł b. dobry . O wiele lepszy i bezpieczniejszy niż łopata 30 lat temu na kurzawkę
Wczoraj w ramach walki z nudą zrobiłem sobie wycieczkę na dawno nieodwiedzany stadion Budowlanych. Przyznam , że był to dla mnie "powrót do przeszłości ".
Byłem , bo przypomniałem sobie , że na terenie stadionu Budowlanych dawno temu widziałem faktycznie dziwne , betonowe nadbudówki, podobne do wystających wentylacji schronów na Os. Leśnym. Niestety nie ma już po nich śladu.
O ile pamiętam , sam stadion składał się z 2 boisk oddzielonych nasypem -skarpą dla widzów. Pierwsze boisko-stadion ma się dobrze a drugie, trawiasto-szlakowe boisko już nie istnieje . Pobudowano na nim blok mieszkalny a tuż obok (kiedyś nieużytek) , prawie na wprost wejścia do tunelu , czyli nad "domniemaną , mityczną halą"

, rozpoczęto już kolejną budowę.
Jedna kwestia mnie jeszcze zastanawia ;
'' Gość " widział , co widział i podobno był w tunelu.
..."
Cytuj:
Jest, bo osobiście byłem w tunelu prowadzącym do hali produkcyjnej.
Skoro był tam ok. 30 > lat temu , to jest to raczej osoba dojrzała , poważna i starsza od Bunkra
Rodzi się pytanie ; jak daleko - głęboko był w tunelu On a jak daleko dotarł Bunkier ???
Czy Bunkier badał już częściowo zasypany tunel ?
Czy '' Gość" mógł być tam wcześniej, przez co był głębiej i widział więcej (kable , szyny )